Hva slags maskiner kan vi lage?

Vertikal maskin, vi kan gjøre diode 4in1, diode 3in1, diode 2in1, diode 1in1.

type maskiner 1

Diode 4in1: det er diode laserhåndtak + nd yag håndtak + rf håndtak + E-light håndtak, totalt 4 håndtak i en maskin.Denne maskinen er multifunksjonell, den kan fjerne hår, fjerne tatoveringer, fjerne pigmentering, fjerne rynker... .over 10 funksjoner i en maskin.Det er veldig veldig praktisk for ny salong, det er ikke nødvendig å kjøpe en maskin for hver funksjon, bare en maskin er nødvendig for å møte behovene til de fleste kunder, slik en diode 4-i-1-maskin opptar ingen av dem. Det sparer også kostnadene til maskinen og selvfølgelig fraktkostnadene.Sammenlignet med å kjøpe en enfunksjonsmaskin om gangen, er en slik multifunksjonsmaskin mer kostnadseffektiv!

Diode 3in1: det er diode laserhåndtak + nd yag håndtak + E-light håndtak, totalt 3 håndtak i en maskin.I likhet med ovennevnte diode 4in1, er det også en multifunksjonell maskin, bare ett mindre RF-håndtak.

Diode 2in1: det er diode laserhåndtak + og yag håndtak eller diode laser håndtak + E-light håndtak, totalt 2 håndtak i en maskin, akkurat som diode4in1 og diode 3in1 ovenfor, det er en multifunksjonell maskin.

Diode 1in1: det er et diodelaserhåndtak i en maskin, det betyr at denne maskinen bare kan gjøre hårfjerning, ikke tatoveringsfjerning, ikke pigmentfjerning.

For bærbare maskiner kan vi gjøre diode 2in1, diode 1in1.

type maskiner 2

Bærbar Diode 2in1, det er diodelaserhåndtak + og yaghåndtak eller diodelaserhåndtak + E-lyshåndtak, totalt 2 håndtak i en maskin.Dette er en stasjonær multifunksjonell maskin, mer populær i europeiske land, som Spania, Italia

Bærbar 1in, det er 1 håndtak i en maskin, den kan gjøre IPL 1in1 maskin, kan også gjøre nd yag 1in1, kan også gjøre diode laser 1in1.Dette er en stasjonær enkeltfunksjonsmaskin, kan bare gjøre hårfjerning, eller kan bare gjøre tatoveringer, eller bare hudforyngelse.


Innleggstid: Apr-08-2022