Anna-20221013

Super 1

Super lang levetid og høyt utstyr til DN YAG fra Beijing TEC Diode Technology

Vår ND YAG brukes til fjerning av tatoveringer og karbon-peeling hudforyngelse.Vi har to håndtak for dine valg.Og vi har to forskjellige behandlingstips til deg: ett er invasivt hode og ett er ikke-invasivt.Alle disse to tipsene 3 behandlingstips for å møte alle dine behov

532nm: For fjerning av fargetatoveringer

1064nm: For fjerning av mørke tatoveringer

1320nm: For karbonpeeling

ND YAG har en super lang levetid på 3 millioner skudd som er langt mer enn mange selskapers.Som vi alle vet har laserstangen i diodelaser svært høy etterspørsel etter vannkvalitet, så i hver diodelasermaskin vil det være vannfilter.

Men siden xenonlampen ikke har så høy etterspørsel etter vann, vil ingen fabrikk bruke vannfilter i IPL NA YAG laserseriemaskiner.Men vi søkte, vi brukte TO EKSTRA vannfiltre for å beskytte vår britiske importerte xenonlampe.PP bomullsfilter skal filtrere ut den store urenheten fra vann, og Ionfilter skal kvitte seg med ionene fra vann.Dette kan i stor grad forlenge lampens levetid til 3 millioner skudd.

ND AYG er også utstyrt med fire systemer: overvåkingssystem, leiesystem, alarmsystem og behandlingsregistreringssystem. Systemet har et automatisk beskyttelsessystem for overstrøm, overtrykk, overtemperatur og feil, som effektivt beskytter pasientene og maskinen.

Veldig glad for å motta din henvendelse.Vårt endelige mål er å tilby maskinen av høy kvalitet til deg.


Innleggstid: 17. oktober 2022