Slik gjør du når vannføringen er lavere enn normalt nivå

Slik gjør du når vannstrømmen er lavere enn normalt nivå, men ikke 0

For eksempel den bærbareDiode laser+IPL 2 håndtak i en maskin.Og normalt er vannstrømmen for diodelaserhåndtak 5 ~ 6, IPL-håndtaksvannstrømmen er omtrent 10

normal1

På dette bildet er det diode laserhåndtak vannstrøm alarmerende

 normal2

På dette bildet er det IPL-håndtakets vanngjennomstrømning er ca. 4, ikke alarmerende, men også lavere enn normal vannstand.

①: Du kan skyve filteret hardt innover.Lik neste bilde.

 

Hvis ikke løst, vennligst gjør neste trinn.

②: fjern Korea-vannfiltrene, gjør testen. https://www.youtube.com/shorts/degrTLU5Ca4det er en video om hvordan du gjør testen.Bare følg denne videoen, det er ok.Slå deretter på maskinen for å sjekke diodelaserhåndtakets vannstrøm og sjekke ipl håndtakets vannstrøm.

Og nå min klient tilbake er at diode laser håndtak vannstrøm er 4 ~ 5, og IPL håndtak vannstrøm er 6 ~ 8, det betyr at fortsatt lavere enn normalt nivå, som vi vet, normalt, diode laser håndtere vannstrøm er 5~6, IPL-håndtaksvannstrømmen er omtrent 10. så nå kan vi vite at det er vannpumpeproblemet.

 normal3

Og hvis maskinen din er innenfor garantien, vil vi sende deg en ny 24V Italia vannpumpe gratis, fraktkostnaden er også gratis, du trenger bare å vente på de nye reservedelene i salongen din, det er ok.Normalt er skipstiden omtrent 5 dager, når du får de nye reservedelene, kan du ringe meg for å ordne ingeniøren vår for å lære deg hvordan du endrer den på nettet, jeg kan også gi videoen som referanse.Og hvis maskinen din overskrider garantien, må du kjøpe 24V vannpumpe, fraktkostnader må også betales.Men fra test til ferdig arbeid er all tjenesten gratis.Som i garantien, når du får nye reservedeler, kontakt oss, det er ok, vi vil arrangere ingeniør eller gi deg videoer for referanse.


Innleggstid: 24. oktober 2022