Tusenfryd

4

Vi sørger forRFMultifunksjonell skjønnhetsmaskin.

Vårt RF-håndtak utstyrt med Unique TEC kjøleplate som er perfekt kjølesystem.Under behandlingen vil TEC-kjølingen fungere samtidig.Det vil få pasientene til å føle seg veldig komfortable.Men de fleste selskaper har ikke utstyrt kjøling for RF.

Vår RF har ubegrensede skudd, du kan bruke den hele tiden.RF-håndtaket er kombinert med andre håndtak.Selv om de er i en maskin.Hvert håndtak fungerer imidlertid uavhengig.Hvis det er ett håndtak kan ikke fungere, kan de andre håndtakene fortsatt fungere.De påvirker ikke hverandre.

Vår RF har veldig åpenbare, synlige og umiddelbare gode effekter.Etter behandlingen vil huden strammes umiddelbart.Og de gode effektene kan vare i to til tre år dersom pasientene har egnet pleiehud.

Vår RF er kombinert med andre håndtak, akkurat som Diode Laser, ND YAG, IPL.Vi kan gjøre 2 håndtak i 1 maskin, som RF+Diode Laser, RF+IPL, RF+ND YAG.3 håndtak i 1 maskin, som RF+Diode Laser+IPL, RF+Diode Laser+ND YAG.4 håndtak i 1 maskin, som RF + Diode Laser+IPL+ND YAG.Bare vi kan kombinere RF og Diode Laser i dette markedet i Kina.Vi er veldig profesjonelle.

Velkommen til å rådføre deg med oss.Vi tilbyr maskin av høy kvalitet med passende pris.


Innleggstid: 30. september 2022